کاشت ریش | کاشت سیبیل | رزرو نوبت

کاشت ریش و سبیل یکی از متداول‌ترین راه‌ها برای خوش فرم کردن موی صورت آقایان است. این راه کار به کمک تکنیک‌های مدرن و پیشرفته پزشکی اجرا می‌شود. کاشت ریش صورت در محل رویش مو‌هایی انجام می‌شود که بنا به دلایل مختلف ریزش کرده و یا رشد آن‌ها متوقف شده است. بعضی از آقایان که به صورت ژنتیکی در صورت خود ریش و سبیل ندارند و یا دارای الگوی رویش نامناسب هستند می‌توانند از تکنیک‌های متعدد کاشت ریش استفاده کنند.

روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی برای کاشت ریش صورت وجود دارد که بنا به تشخیص پزشک متخصص برای افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. لازم به ذکر است که داشتن مو ‌در صورت، باعث بالا رفتن حس اعتماد به نفس در آقایان می‌شود. همچنین نوعی زیبایی مردانه در آنان ایجاد می‌کند. لذا استفاده از روش‌های کاشت موی صورت ریش در میان آقایان بسیار محبوب و پرطرفدار است

کاشت ریش و سبیل + هزینه و مزایا و معایب آن

چه کسانی کاندیدای مناسب کاشت ریش و سبیل هستند؟

تمامی آقایانی که در ناحیه صورت خود مو‌ندارند و یا دارای موی بد فرمی هستند می‌توانند از تکنیک‌های کاشت ریش و سبیل استفاده کنند. علاوه بر آن افرادی که بنا به دلایل مختلف مانند بیماری، تصادف، سوختگی و سبک زندگی دچار ریزش مو در صورت شده‌اند می‌توانند کاندیدای استفاده از کاشت مو ریش و سبیل باشند.

لازم به ذکر است که ریزش و یا عدم رویش مو در صورت و پشت لب ممکن است به صورت جزئی و یا گسترده باشد. در هر صورت می‌توان از متد‌های متنوع کاشت ریش برای جبران فقدان مو استفاده کرد.

مزایای کاشت ریش و سبیل

با کاشت ریش و سبیل می‌توان به فرم دلخواه خود در خصوص موی صورت دست یافت. علاوه بر آن با کاشت مو در قسمت ریش و سبیل می‌توان به صورت طبیعی و برای همیشه از ریش و سبیلی زیبا بهرمند شد. علاوه بر آن با داشتن ریش و سبیل خوش فرم حس اعتماد به نفس در آقایان تقویت شده و بهتر می‌توانند در جمع‌های دوستانه، خانوادگی و همچنین قرار‌های عاشقانه حاضر شوند.

نکته بسیار مهم در خصوص مزایای ریش کاشتن که بسیاری از افراد از آن غافل هستند، محافظت از پوست در برابر عوامل محیطی از جمله اشعه خورشید است. زیرا با برخورداری از مو‌با تراکم مناسب در صورت پوست دچار سوختگی و آسیب نخواهد شد.

عوارض ناشی از کاشت ریش و سبیل

عمل کاشت ریش و سبیل یک عمل بی‌عارضه است که در صورت رعایت نکات مراقبتی هیچ گونه عوارضی به جای نمی‌گذارد. با این حال به دلیل برش در قسمت بانک مو و همچنین برش‌های بسیار ریز در محل کاشت عوارض زودگذر و خفیفی در این نواحی ایجاد می‌شوند. التهاب، زخم، قرمزی و ورم تنها عوارضی هستند که بعد از گذشت چند روز به کلی رفع می‌شوند.

روش‌های متعدد کاشت ریش و سبیل

روش‌های مختلفی برای کاشت ریش و سبیل وجود دارند که بر اساس شرایط افراد، نوع ریزش مو در صورت و تشخیص پزشک مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع بارز تربن تفاوتی که میان تمام روش‌های مختلف با یکدیگر وجود دارد، چگونگی برداشت فولیکول‌ها است.

روش sut

یکی از جدید‌ترین روش‌ها برای کاشت مو در ناحیه صورت آقایان روش sut است. این روش از ریش کاشتن جزء جدیدترین روش‌های است و با بهره‌گیری از آن امکان پیوند مو و کاشت ریش در نواحی مختلف صورت مهیا می‌شود. چانه، پشت لب و خط ریش از جمله نقاط مختلف صورت هستند که با استفاده از این تکنیک می‌توان در ان‌ها عمل پیوند مو انجام داد.

روش FIT

روش دیگر برای کاشت ریش روش FIT می‌باشد که یکی از محبوب‌ترین و متداول‌ترین روش‌های کاشت ریش و پیوند مو بشمار می‌آید. در این روش معمولاً جای زخم مشهود نیست. همچنین دوران نقاهت آن نسبت به روش‌های دیگر بسیار کمتر است. پروسه کاشت مو با این روش بسیار آسان است. علاوه بر آن نتیجه به دست آمده از این روش شامل رویش ریش بسیار طبیعی می‌باشد.

روش bht

یکی دیگر از روش‌های کاشت ریش و سبیل روش bht است. پیش از هر چیز باید گفت که از این روش به ندرت استفاده شده و در حقیقت انتخاب اول افراد برای پیوند مو در ناحیه صورت نیست. با این حال گاهی این روش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. روش bht یک راهکار‌ایده‌آل برای آقایانی است که از بانک موی بسیار ضعیفی برخوردار هستند. در این روش، پزشک برای کاشت ریش به جای استفاده از بانک موی پوست سر، از مو‌های سایر نقاط بدن استفاده می‌کند.

مراقبت‌های پیش از کاشت ریش و سبیل

در صورت کاشت ریش و سبیل رعایت یکسری نکات مراقبتی پیش از انجام عمل ضروری هستند. اولین نکته اصلاح و یا کوتاه کردن مو‌های ناحیه ریش و سبیل است. مورد مهم بعدی خودداری از رنگ کردن مو از چند ماه پیش از عمل است. مورد حائز اهمیت دیگر شامل در جریان گذاشتن پزشک از سابقه هر نوع بیماری و یا داشتن آلرژی است. پرهیز از مصرف الکل و دخانیات نکته مراقبتی پیش از کاشت است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

مصرف دخانیات از هر نوعی که باشد دو هفته پیش از انجام عمل باید متوقف شود. زیرا باقی ماندن اثرات دخانیات و مشروبات الکلی در بدن مانع از تأثیر داروی بی‌حسی می‌شود. در نتیجه پزشک مجبور می‌شود از دوز بالاتر این دارو و یا حتی داروی بیهوشی استفاده کند. مورد بعدی در رابطه با مراقبت‌های پیش از انجام کاشت سبیل یا کاشت ریش، صرف نظر از مصرف برخی دارو‌ها مانند آسپرین است. زیرا آسپرین خون را رقیق کرده و احتمال خونریزی را حین کاشت بالا می‌برد.

پیش از فرا رسیدن زمان کاشت ته ریش باید بر اساس دستور پزشک از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کرد. این رژیم غذایی باید حاوی مقدار زیادی از انواع ویتأمین‌ها از جمله ویتأمین C باشد. قند‌های سالم، انواع سبزیجات و میوه‌ها و غذا‌های کم کالری با میزان چربی پایین از دیگر مواردی هستند که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند. علاوه بر آن افرادی که از رژیم خاصی برای کاهش وزن پیروی می‌کنند باید رژیم خود را برای مدتی کنار بگذارند. زیرا ممکن است به دلیل فقدان برخی مواد مغذی و ویتأمین‌ها روند رویش مو در ریش و سبیل مختل شود.

هزینه کاشت ریش و سبیل

تعیین میزان هزینه کاشت ریش و سبیل بدون در نظر گرفتن برخی فاکتور‌ها امری غیر ممکن است. زیرا نوع تکنیک به کار رفته برای کاشت، وسعت نواحی کاشت، طراحی ریش و سبیل مواردی هستند که تأثیر مستقیمی بر میزان هزینه کاشت می‌گذارند. علاوه بر آن میزان مهارت و تجربه پزشک، نوع کلینیک، تراکم و بانک موی فرد موارد دیگری می‌باشند که در تعیین هزینه کاشت ریش تأثیر‌گذار هستند.

مراحل کاشت ریش و سبیل

کاشت ریش و سبیل مستلزم طی کردن پروسه‌ای مشخص و کاملاً کنترل شده می‌باشد. بنابراین لازم است افرادی که قصد کاشتن ریش را دارند با این پروسه آشنا شوند. مراحل اجرایی کردن تکنیک کاشت ریش صورت شامل موارد ذیل می‌باشند.

انجام مشاوره و آزمایشات پیش از کاشت

نکته بسیار مهمی که در خصوص کاشت ریش وجود دارد و باید افراد نسبت به آن آگاهی داشته باشند ملاقات با پزشک و برگزاری جلسه مشاوره با او می‌باشد. در واقع برگزاری جلسه مشاوره توسط پزشک اولین مرحله کاشت ریش است. افراد باید توسط پزشک معاینه شوند و بانک موی آن‌ها مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین شرایط کاشت به اطلاع فرد رسیده و تکنیک مناسب برای او انتخاب شود.

آزمایشات پیش از کاشت

برای انجام کاشت ریش پزشک آزمایشاتی را برای افراد تجویز می‌کند. انجام آزمایشات به این دلیل است که پزشک بر اساس آن‌ها نتیجه کاشت را پیش‌بینی کند. زیرا گاهی اوقات نتایج به دست آمده از آزمایشات وجود یک بیماری زمینه‌ای و یا کمبود ویتأمین و یا ماده‌ای خاص در بدن را نشان می‌دهند. در نتیجه لازم است عمل کاشت برای مدتی و یا برای همیشه متوقف شود.

طراحی ریش و سبیل

بعد از طی کردن مراحل فوق نوبت به طراحی ریش و سبیل می‌رسد. در این مرحله پزشک با استفاده از تجهیزات مدرن پزشکی و از روی فرم صورت و فک فرد متقاضی اقدام به طراحی ریش و سبیل برای او می‌کند.

آماده شدن برای کاشت

این مرحله مختص به روزی است که قرار است عمل کاشت انجام شود. در این روز پیش از حاضر شدن در کلینیک باید صبحانه مختصری میل شود. البته بهتر است از مصرف نوشیدنی‌های معمول صبحانه مانند قهوه و چای خودداری شود. سپس لازم است استحمام کرده و نواحی سر و صورت خود را با یک شوینده نه چندان قوی شست و شو داد. در این روز باید خود را برای یک عمل حساس اما نتیجه بخش آماده کرد.

برداشت و آماده‌سازی گرأفت‌ها

بعد از حضور در اتاق عمل جهت کاشت خط ریش یا سبیل ضربان قلب و نبض فرد را بررسی می‌کنند. سپس دارو‌های مورد نیاز را با وصل سرم به او تزریق می‌کنند. در اقدام بعدی داروی بی‌حس‌کننده را به قسمت بانک مو تزریق می‌کنند و بعد از بی‌حس شدن اقدام به برداشت گرأفت‌ها می‌کنند. در مرحله بعدی گرأفت‌ها را به وسیله میکروسکوپ بررسی کرده و گرأفت‌های قوی و سالم را از گرأفت‌های آسیب دیده جدا می‌کنند. در نهایت گرأفت‌های سالم و قوی را در محل مورد نظر و در قسمت ریش خواهند کاشت.

مراقبت‌های بعد از کاشت ریش و سبیل

بعد از اتمام فرایند کاشت ریش و سبیل باید صبور بود و منتظر روییدن مو‌های جدید در قسمت ریش و پشت لب بود. البته در این میان رعایت چندین نکته مهم باعث تسریع در روند رشد مو‌ها، کاهش عوارض بعد از عمل و کسب نتیجه‌ای عالی از کاشت می‌شوند. در اولین اقدام بعد از به پایان رسیدن مراحل کاشت ضدعفونی کردن محل کاشت و برداشت مو‌است.

  • به طور حتم در این نواحی زخم‌هایی ایجاد می‌شوند که لازم است تا زمان بهبودی مدام ضد عفونی شوند. برای این کار پزشک محلول‌هایی را تجویز می‌کند که باید محل زخم‌ها را با آن‌ها شست و شو داد. نکته مراقبتی بعدی مصرف دارو‌های تجویز شده توسط پزشک است. این دارو‌ها معمولاً شامل آنتی بیوتیک و قرص‌های ضد ورم و انواع مسکن می‌باشند.
  • مورد بسیار مهم بعدی که باید بعد از کاشت ته ریش و کاشت سبیل مورد توجه قرار بگیرد مصرف مکمل‌ها است. مصرف انواع مکمل تجویز شده توسط پزشک بسیار ضروری است. زیرا سبب تقویت ریشه مو‌های کاشته شده می‌شوند.
  • ریزش مو‌های ریش و سبیل بعد از کاشت و رویش اولیه امری طبیعی است. بنابراین برای کاهش ریزش باید از انواع پماد‌ها و سرم‌های مخصوص ضد ریزش استفاده کرد. تغذیه مناسب و پرهیز از مصرف مواد غذایی التهابی، رعایت نظافت و استفاده از شوینده‌های ملایم از دیگر نکات مراقبتی بعد از کاشت ریش هستند. همچنین لازم است تا چنند روز بعد از کاشت از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کرد. زیرا ممکن است سبب تشدید خونریزی در زخم‌ها شود.

سؤالات متداول

بله افرادی که دارای ریش و سبیل کم مویی هستند نیز می‌توانند از تکنیک‌های کاشت مو در صورت خود استفاده کنند.

زخم، التهاب، درد و اندکی سوزش از جمله عوارض کاشت ریش هستند که خوشبختانه زودگذر و موقتی هستند.

انواع مکمل، دارو‌های مسکن و ضد درد، دارو‌های تقویتی اعم از قرص، آمپول، سرم، پماد از جمله دارو‌های تجویز شده توسط پزشک هستند.

جمع‌بندی

کاشت ریش و سبیل یکی از عمل‌هایی است که می‌توان آن را جزء اعمال زیبایی به شمار آورد. زیرا انجام آن باعث ایجاد فرم زیبا در مو‌های ریش و سبیل شده و زیبایی و جذابیت خاصی به آقایان می‌بخشد. عمل کاشت ریش یک عمل بسیار ساده و بدون عوارض جدی و طولانی مدت است. با این حال بهتر است در انتخاب کلینیک و پزشک متخصص این عمل دقت لازم صورت بگیرد.

منابع