آیا فرد دیابتی میتواند کاشت مو انجام دهد؟

آیا امکان کاشت مو برای یک دیابتی وجود دارد؟

همه افرادی که قصد کاشت مو دارند، همیشه یکسری مراقبت های بعد و قبلی رو باید رعایت کنند، و همچنین یکسری آزمایشات پیش از انجام این پروسیجر انجام میدن. این مراقبت ها و احتیاطات، در افراد دچار اختلال دیابت متفاوت تر و خاص تر هست، چرا که خود دیابت اختلال خاصی هست؛ و انجام این عمل حساس، حتما باید توسط بهترین کلینیک کاشت مو انجام بشه.

کاشت مو در افراد دیابتی مانند افراد سالم نیست و چالش‌ها و مشکلاتی را به همراه دارد:

  • اولین چالش مهم در کاشت مو این افراد، کنترل قندخون و سطح انسولین بدن فرد است.
  • دومین چالش، مربوط به متابولیسم بدن این افراد میشود. زیرا در چنین شرایطی، سرعت بهبود زخم و بهبود پوست سر پایین است و همین امر موجب تفاوت در کاشت مو افراد دارای دیابت با افراد سالم میشود.

قابل ذکر است که امکان کاشت مو برای آن دسته از افرادی مناسب است که قادر به کنترل بیماری هستند و با توجه به نوع دیابت فرد که نوع یک است یا نوع ۲، می‌توان روش‌های مختلف کاشت مو را مطرح کرد.

کاشت مو در بیماران دیابتی نوع یک

بیماران دیابتی نوع یک توانایی تولید هورمون انسولین را ندارند، این بیماران به طور روزانه علاوه بر مصرف دارو باید انسولین هم استفاده کنند. به همین جهت کاشت مو در بیماران دیابتی دشوار است، چون جراح با مشکل کنترل گلوکز خون و بهبود زخم ها مواجه میشود.

به همین دلیل جراح برنامه رژیمی غذایی جدید را مطرح میکند و اگر بیمار داروهای تجویزشده را به طور منظم مصرف کند، امکان کاشت مو برایش فراهم خواهد شد.

دقت داشته باشید که به علت طولانی بودن عمل جراحی کاشت مو، باید به صورت مداوم گلوکز خون چک شود و حتی بعد از عمل کاشت مو، نیاز به مراقبتهای مخصوصی احساس میشود.

روش کاشت مو در بیماران دیابتی نوع ۲

در بیماران دیابتی نوع ۲ هورمون انسولین به مقدار کمی تولید میشود و شدت این بیماری در افرادی که سبک زندگی سالمی دارند، کمتر است. در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ با کنترل قند خون، مشکلی حین عمل پیش نمی آید. ازاین رو نام این عمل را “ایمن” گذاشته اند.

نکات مهم قبل از عمل کاشت مو در بیماران دیابتی

قبل از عمل جراحی باید به چند نکته توجه کرد تا عمل خوب و موفقیت آمیزی برای افراد مبتلا به دیابت، رقم بخورد. این نکات عبارت اند از:

  1. انجام آزمایش های هورمونی: قند خون باید یک روز قبل از عمل تا ۷ روز بعد از آن نرمال باشد تا بتوان عمل FUE را انجام داد.
  2. انعقاد خون: دیگر مسئله بسیار مهم که قبل از عمل جراحی باید مورد توجه قرار بگیرد، مسئله انعقاد خون است و برای بیماران دیابتی بسیار حیاتی بوده و توصیه ما این است قبل از عمل جراحی به هیچ عنوان داروهای رقیق کننده خون مصرف نشود.
  3. استفاده از دارو برای بعد از عمل جراحی: همانطور که مطرح شد، خوب شدن کامل زخم ها پروسه طولانی را در افراد دیابتی دارد و در همین راستا بهتر است که برای بهبود سریع از داروهای خاصی که پزشک تجویز کرده، مصرف کنید.
  4. قندخون بعد از عمل: تا چند روز پس از عمل بایستی قند خون در اندازه نرمال خود باشد و به همین علت کاهش استرس و تغذیه مناسب، تحرک کافی، مصرف مرتب داروها بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

خب همونطور که خوندید، کاشت مو برای افراد دیابتی غیرممکن نیست! ولی بدلیل شرایط خاصی که این افراد دارند، باید مراقبت ها و نکات خاصی رو قبل و بعد از این پروسیجر رعایت کنند. یکی از مهمترین چالش ها برای ایمپلنت مو برای افراد دیابتی، بهبود زخم ها هست که حتما باید راجبش با پزشک متخصص تون مشورت کنید.
اما در نهایت با توجه به توضیحات داده شده، اگر به یک کلینیک معتبر و مطمئن مراجعه کنید، و مشورت های لازم رو با پزشک تون بکنید، جای نگرانی نبوده و مانند سایر افراد میتونین یک کاشت موی موفقیت آمیز داشته باشید.

منبع: جماران

Picture of بزرگترین مرجع کاشت مو ایران

بزرگترین مرجع کاشت مو ایران

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *