اکستنشن مژه کلاسیک روشی عالی برای تقویت مژه های طبیعی است. در روش کلاسیک، مژه های مشابه به مژه های فرد با نسبت 1:1 به خط طبیعی مژه اضافه می شود تا در نهایت مژه های بلندتر و ضخیم تری ایجاد گردد. بر اساس سلیقه شخصی، فرد می تواند انواعی از مژه ها با پیچ و تاب، اندازه و ضخامت متفاوتی را انتخاب نماید.
اکستنشن های مژه کلاسیک بسیار پر طرفدار هستند چرا که مشابه مژه های طبیعی بوده و اگر به درستی به کار گرفته شوند احساس سنگینی بر روی پلک ایجاد نمی کنند.
مطالعه پیشنهادی: اکستنشن مژه والیوم بهتره یا کلاسیک
ماندگاری مژه کلاسیک
مژه های کلاسیک، مژه های طبیعی بوده و به عنوان جایگزین بسیار راحت برای ریمل روزانه اطلاق می شوند. به منظور حفظ ظاهر طبیعی و مناسب اکستنشن های مژه توصیه می شود هر دو تا سه هفته بررسی و ترمیم شوند. ترمیم اکستنشن های مژه بسته به رشد مژه های طبیعی فرد که در افراد مختلف متفاوت است بوده و می تواند تا حداکثر 6 هفته به تعویق بیفتد.
انواع اکستنشن مژه کلاسیک
اکستنشن های کلاسیک مژه می توانند از مواد طبیعی یا مصنوعی ساخته شوند؛ در ادامه به بررسی هرکدام از این موارد میپردازیم:
اکستنشن مژه کلاسیک طبیعی
اکستنشن کلاسیک طبیعی هم دارای 3 مدل راسو و سمور و دم روباه میباشد:
اکستنشن راسو
این نوع از اکستنشن از دم راسوی سیبری یا چینی گرفته شده و بسیار سبک و طبیعی هستند. بزرگترین عیب آن ها گران بودن شان است.
اکستنشن سمور
این نوع از اکستنشن سبک ترین و طبیعی ترین نوع از اکستنشن موجود است و بالطبع گرانترین نمونه موجود نیز می باشد.
اکستنشن دم روباه
این اکستنشن از شانه کردن دم روباه بدست آمده و ظاهری حجیم و برآمده دارد و از اکستنشن راسو گرانتر است.
اکستنشن مژه کلاسیک مصنوعی
در بین اکستنشن های کلاسیک مصنوعی هم 2 حالت متداول داریم:
اکستنشن ابریشم
از ابریشم مصنوعی ساخته شده و پیچ و تاب نوع طبیعی را ندارند اما درخشان تر هستند. اکستنشن ابریشم به سبکی اکستنشن طبیعی نبوده اما برای استفاده روزمره مناسب است.
اکستنشن موی مصنوعی
جایگزین مناسب برای افرادی است که علاقه ای به استفاده از اکستنشن های طبیعی ندارند. این اکستنشن ها از موادی ساخته می شود که شبیه به مواد طبیعی بوده اما سنگین تر از آن می باشد. مزیت آنها در اندازه متفاوت، توانایی شکل دادن، ضخامت متفاوت و پیچ و تاب آنها می باشد.
مطالعه پیشنهادی: عوارض اکستنشن مژه چیست؟
طول، ضخامت، شکل و پیچ و تاب مژه های کلاسیک
در ادامه به بررسی مهمترین ویژگیهای مژههای کلاسیک میپردازیم:
طول مژه های کلاسیک
طول مژه های کلاسیک بین 5 تا 15 میلیمتر متفاوت است. از مژه ای کوتاه برای گوشه داخلی چشم و از مژه های بلند برای گوشه خارجی چشم استفاده می شود.
انتخاب اندازه مناسب مژه های طبیعی بسیار حائز اهمیت است. مژه ها نباید سنگین باشند چرا که تحمل آنها دشوار خواهد بود و مژه های طبیعی را تخریب می کنند. پرطرفدارترین اندازه مژه های مورد استفاده بین 9 تا 13 میلیمتر می باشد. طول مژه های انتخابی نباید بیش از 20% طولانی تر از مژه های طبیعی فرد باشد.
ضخامت مژه های کلاسیک
ضخامت اکستنشن های کلاسیک می تواند از 003. میلیمتر تا 25. میلیمتر باشد.
بیشترین ضخامت مورد استفاده از اکستنشن های کلاسیک 15. میلیمتر است.
شکل اکستنشن های کلاسیک
علاوه بر اکستنشن های کلاسیک که دارای شکل گرد هستند، اکستنشن های صاف نیز در دسترس می باشد که به دلیل سهولت در به کارگیری در حال فراگیر شدن می باشند.
پیچ و تاب اکستنشن های کلاسیک
اکستنشن های کلاسیک دارای انواع مختلفی از پیچ و تاب هستند که براساس شباهت شان به حروف الفبای انگلیسی نامگذاری می شوند.
مطالعه پیشنهادی: هزینه اکتنشن مژه 1402
اکستنشن مژه کلاسیک گربه ای
آیا به دنبال انجام اکستنشن مژه کلاسیک گربه ای هستید؟ این اکستنشن ها تبدیل به پرطرفدارترین گونه از اکستنشن های مژه شده اند چرا که در کوتاهترین زمان یک جلوه بسیار زیبا را ایجاد می کنند.
اکستنشن مژه گربه ای شکلی خاص از اکستنشن های مژه هستند که با به کارگیری اکستنشن های بلندتر در گوشه خارجی چشم و اکستنشن های کوتاهتر در گوشه داخلی چشم ظاهری بالی یا گربه ای شکل را به مژه ها می دهند.
اکستنشن مژه کلاسیک گربه ای چه ویژگی خاصی دارد؟
این نوع از اکستنشن باعث می شود چشمان شما بزرگتر به نظر برسد و همچنین در شما ظاهری جذاب و فریبنده را ایجاد خواهد نمود. اکستنشن مژه کلاسیک را می توان در موقعیت های خاص یا به عنوان انتخابی روزمره که برای شما اعتماد به نفس و زیبایی را به ارمغان می آورد به کار برد.
انواع اکستنشن مژه گربه ای
5 مورد از متداولترین اکستنشن های مژه گربهای عبارتند از:
اکستنشن مژه گربه ای طبیعی
اکستنشن مژه گربه ای طبیعی با استفاده از مژه های کلاسیک و ترکیبی از مژه ها با طول 8 تا 13 میلیمتر انجام می شود که البته انتخاب مژه ها بسته به مژه های طبیعی فرد متفاوت است.
اکستنشن مژه گربه ای بی نهایت
اکستنشن مژه گربه ای بی نهایت نوع تشدید یافته ای از اکستنشن مژه گربه ای طبیعی است. در این روش ترکیبی از اکستنشن های مژه C و M با طول 5 تا 13 میلیمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
اکستنشن مژه گربه ای معکوس
همانطور که از نام این نوع اکستنشن پیداست این نوع از اکستنشن از مژه های با طول بلند در گوشه داخلی چشم و از مژه های با طول کوتاه در گوشه خارجی چشم استفاده میکند.
اکستنشن مژه گربه ای حلقه ای یا اسپایکی
برای ایجاد ظاهر حلقه ای یا اسپایکی در اکستنشن مژه گربه ای حلقه ای از اکستنشن های مژه کلاسیک با فاصله ای برابر استفاده می شود. از مژه های بلند تر برای ایجاد ظاهری متراکم در این روش استفاده می شود.
اکستنشن مژه بچه گربه ای
اکستنشن مژه بچه گربه ای یک نوع از اکستنشن مژه گربه ای است که از مژه های کوتاهتر به منظور ایجاد ظاهری لطیف تر بهره می برد که از طرفداران کمتری برخوردار است.
مژه اسپایکی
مژه های اسپایکی ترکیبی زیبا از اکستنشن های مژه کلاسیک، ترکیبی و حجمی بوده که به سرعت در حال فراگیر شدن می باشند. این مژه نوعی منحصر به فرد از مژه های ترکیبی بوده که ظاهری لطیف و پر مانند ایجاد گرده که جلوه ای طبیعی تر و نمایشی تر را فراهم می کند.
انواع مژه های اسپایکی
مژههای اسپایکی هم دارای 3 مدل محبوب زیر هستند:
اکستنشن مژه کلاسیک اسپایکی
اکستنشن مژه کلاسیک اسپایکی با ترکیبی از مژه های طبیعی با طول متفاوت به دست می آید و برای افرادی مناسب است که می خواهند مژه های طبیعی خود را بهبود ببخشند بدون اینکه حالت نمایشی در آن ها ایجاد نمایند.
اکستنشن مژه حجمی اسپایکی
اگر می خواهید مژه های شما حجیم و ضخیم به نظر برسد اکستنشن مژه حجمی اسپایکی مناسب شماست و برای افرادی مناسب تر است که علاقمند به ایجاد ظاهری نمایشی در مژه های خود هستند.
اکستنشن مژه ترکیبی اسپایکی
اکستنشن مژه ترکیبی اسپایکی روش های کلاسیک اسپایکی و حجمی اسپایکی را با هم ترکیب می کند. در این روش مژه های طبیعی در کنار مژه های حجمی قرار داده می شوند. در مقایسه با روش کلاسیک اسپایکی، اکستنشن مژه ترکیبی اسپایکی حجیم تر و ضخیم تر است اما ظاهر یک شکل اکستنشن مژه حجمی اسپایکی را ندارد.
منبع: chiclashboutique